Nog een week (15 november) en dan is het alweer tijd voor de derde Games in Concert. Dit jaar zal Wibi Soerjadi de aanwezigen verblijden met zijn piano spel. Hij zal Super Mario 64 en The Legend of Zelda ten gehore brengen.

wrote
Wibi: ”Als enthousiast gamer vind ik het geweldig leuk om een gastoptreden te verzorgen tijdens Games in Concert 3. Ik maak in de bewerkingen gebruik van klassieke pianotechnieken en leg accenten op de spanning, drama en melancholie van de game. Super Mario 64 is voor mij een game met herinneringen en geeft me een licht gevoel van weemoed.”

Naast het optreden van Wibi is ook de tracklist van Games in concert bekend:Alone in the Dark 5 (Main Theme)Bioshock (Welcome to Rapture)Bubble Bobble (Theme)Donkey Kong Country (Theme) – courtesy of NintendoDuke Nukem (Main Theme)Final Fantasy VI (Opera Maria and Draco)Haze (Main Theme & Rebels March)Hitman Bloodmoney (Theme)Mafia (Main Theme)Metal Gear Solid (The best is yet to come)Overlord II (Main Theme)Portal (Still Alive)Rainbow Six: Rogue Spear (Medley)Red Alert 3 (Hell’s March 3)Silent Hill 2 (Theme of Laura)Super Mario Galaxy (Good Egg Galaxy) – courtesy of NintendoWorld of Warcraft (Lament of the Highborne)Universe at War (Divine Intervention)The Legend of Zelda (Main Title) – courtesy of NintendoGames in Concert vind plaats in Utrecht op 15 november. Wil je meer informatie over dit evenement of wellicht nog een kaartje kopen, neem dan een kijkje op de website van Games in concert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.