Zoals al eerder te lezen was, zal de e-Sports tijdens Het Multimedia Event in Utrecht komend weekend flink vertegenwoordigd worden. Bij de ESL stand kun je ook het nieuwe eSports magazine in ontvangst nemen. Het gaat hier om het Gamelux Magazine. Dit is Nederlands eerste tijdschrift wat om de e-Sports draait. Gamelux Magazine nummer 1 is er voor de gamer die nog niet helemaal bekend is met het fenomeen e-Sports. Wat kun je verwachten in deze magazine?

wrote
– De grote GrubbyGrubby is in gamerskringen al jaren een fenomeen. Lees over het wel en wee van Neerlandsch grootste e-sportsheld to date.– Wat zijn e-sportsOmdat dit het eerste Nederlandse e-sports magazine ooit is, hebben we even een korte crash-course samengesteld. Maak kennis met de wereld van de e-sporter.– Column van Iris van SchoutenEen terugkerend item is de gastcolumn. In elke editie van het Gamelux Magazine zal een bekende uit de e-sports wereld een column schrijven. De eerste column is geschreven door Iris van Schouten.– Nieuwe e-sportsIn deze feature bespreken we elk nummer een paar nieuwe games en hun potentie het tot e-sport te schoppen. In dit nummer: Call of Duty: World at War, Red Alert 3 en Starcraft II.– Korte nieuwtjesBlijf op de hoogte van het belangrijkste e-sport nieuws, samengevat in drie pagina’s.– World Cyber Games 2008Dit artikel geeft meer inzicht in de World Cyber Games die begin november in Keulen werden gehouden. We kijken naar de successen die de Nederlandse gamers daar hebben behaald.– Kick-off ESL Pro Series Seizoen 2In elke uitgave van het Gamelux Magazine zal de eredivisie van het gamen, de ESL Pro Series, uitgebreid aan bod komen. We blikken in dit item terug op de finales van seizoen 1 en de start van seizoen 2.– Frag-o-scoopHoe zal het jou de komende tijd vergaan volgens onze eigen frag-o-scoop?

De eerste editie zal ieder kwartaal gaan verschijnen en het eerste deel zal in de eerste week van december gratis online aangeboden worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.