Een tijdje terug plaatste Witchy voor ons een filmpje die gemaakt was door een speler die de beta van WOTLK mocht spelen.Na een kleine zoektocht heb ik nu het tweede deel kunnen vinden!Het is zeker weer de moeite waard om te kijken en een van de commentaren bij het eerste fimpje luidt niet voor niets:“blizzard should pay you to make movies, that was freakin amazing”.muffins_wotlk2.wmv
We zien onderstaande gebieden en instances in volgorde terug:- De ijzige kou in Storm PeaksHalls of Lightning (instance)- Utgarde Pinnacle (instance)- The Oculus (instance, waar we o.a. zien hoe Mage-Lord Urom ten onder gaat)- The Culling of Stratholme (instance)- De betoverende lucht van Icecrown, waar we een soort ‘engel’ zien die op knappe wijze met haar vleugels wappert en niet naar beneden stort ;)Onderstaande is de soundtrack list die ze gebruikt hebben:A Hero Among Us – Immediate MusicChoral Ending – Craig ArmstrongSargon’s Legion – Immediate MusicHypnotica – Two Steps From HellTristan – Two Steps From HellTerminus – Audio MachineDark Ages – Two Steps From HellClosing – Craig ArmstrongAls je het andere filmpje nog even wilt zien, klik dan even op 1e Filmpje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.