Ben je na het artikel van Yvonne over de Dansmat ook zo nieuwsgierig geworden hoe dit nu in het echt is? Wij mogen namens dansmat.nl een setje weggeven. Het gaat om een JoyStep Deluxe Duo Pakket voor dubbel zoveel plezier. Deze matten zijn aan te sluiten op de PC, Playstation 2 en de Xbox (geen 360!). Er zit alleen software bij voor de PC en de Macintosh. Wil je ook kans maken op een JoyStep Deluxe Duo Pakket, die wij namens dansmat.nl weg mogen geven? Beantwoord dan de volgende vraag:Waar staan de letters DDR voor?Weet je het antwoord, mail ons dan met de volgende gegevens erin:- Je voor en achternaam- Nickname hier op de website- Adres, postcode en plaatsStuur je antwoord naar prijsvraag@female-gamers.nl

Voorwaarden: • De prijzen zijn niet voor geld in te wisselen • De antwoorden moeten echt voor 30 oktober 2008 binnen zijn • Je woont in Nederland of België• Je moet een geregistreerde member zijn van Female-Gamers.nl• Je mag maar één maal deelnemen aan de prijsvraag (bij meerdere inzendingen word je gediskwalificeerd) • Wij zullen de winnaars binnen twee weken na de sluitingsdatum op de hoogte stellen• Crewleden uitgesloten van deelnameMeer informatie over deze dansmat? Neem dan een kijkje op de website van dansmat.nl.