07-11-2008: De winnaars zijn bekend gemaakt: Lees hier wie de gelukkigen zijn

We kennen allemaal de Wii Fit nu wel toch? De game die er op een leuke manier voor zorgt dat je je genoeg beweegt. Je kunt je eigen trainingsprogramma volgen, gaat jouw voorkeur uit naar yoga, Aerobics, balans oefeningen of ga je liever aan de slag met de spier oefeningen? Voor elk wat wils. Samen met de bijgeleverde ‘board’ hoef je je huis niet uit om je trainingen te volgen.Nu mogen wij in samenwerking met Nintendo.nl een aantal leuke Wii Goodie pakketten weggeven! En met aantal hebben we het over 5 Goodie Pakketten. De pakketten bevatten onder andere een shirtje, kaarsen, een pedometer en nog wat leuke verrassingen.Om in aanmerking te komen voor een pakket moet je even een vraag voor ons beantwoorden en het antwoord natuurlijk even naar ons mailen:Wat is de juiste benaming voor de Wii Fit board?Weet je het antwoord, mail ons dan met de volgende gegevens erin:- Je voor en achternaam- Nickname hier op de website- Adres, postcode en plaatsStuur je antwoord naar prijsvraag@female-gamers.nl

Voorwaarden: • De prijzen zijn niet voor geld in te wisselen • De antwoorden moeten echt voor 30 oktober 2008 binnen zijn • Je woont in Nederland of België• Je moet een geregistreerde member zijn van Female-Gamers.nl• Je mag maar één maal deelnemen aan de prijsvraag (bij meerdere inzendingen word je gediskwalificeerd) • Wij zullen de winnaars binnen twee weken na de sluitingsdatum op de hoogte stellen • Crewleden uitgesloten van deelnameNog meer weten over de Wii Fit? Lees dan even dit artikel van Yvonne: Fitness je slank met de Wii Fit