Wii game Animal Crossing zal gebruiken maken van Wii Speak. Dit is een nieuwe service van Nintendo waarbij je met andere kan chatten.Wii Speak zal compleet gratis worden. Nintendo heeft aangekondigd dat het systeem vanaf 5 december verkrijgbaar zal zijn. Zover we weten is de enige manier om aan de microfoon te komen nog door de gebundelde Wii Speak met Animal Crossing te kopen.Op het Wii Speak kanaal kunnen 4 mensen chatten, foto’s uitwisselen en elkaar berichten sturen. Wel moeten alle mensen bij elkaar in de friendlist staan. Wanneer iemand iets zegt, zal de mond van haar/zijn Wii meebewegen. Hoe duur het spel zal zijn, is ons nog onbekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.