In Japan riskeert een vrouw van 43 een celstraf van 5 jaar gekregen en een boete van 5,000 dollar. Wat heeft ze gedaan? Ze speelt de MMO MapleStory, daarin was ze blijkbaar getrouwd. Totdat ze er achter kwam dat ze in-game gescheiden was van haar 33-jarige man.Hij had haar dit blijkbaar niet verteld en was ze behoorlijk boos geworden. Ze heeft zijn karakter verwijderd en de man in kwestie heeft de politie opgebeld en aangifte gedaan.

wrote
“I was suddenly divorced, without a word of warning. That made me so angry”

De vrouw zit op dit moment nog vast op verdenking van het illegaal inbreken in een computer en het manipuleren van elektronische data.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.