In Nintendo’s nieuwe DSi zit een SD-kaart die er in principe voor zou kunnen zorgen dat alle DS games voortaan downloadbaar zijn. Maar volgens Reggie Fils-Aime, CEO van Nintendo of America, zit dat er echt niet in. Reggie geeft in het interview met VentureBeat aan, dat Nintendo als nummer 1 distributiekanaal altijd retail zal blijven gebruiken. ‘Een leuke toevoeging, maar geen vervanging. Net als bij de consoles zal de consument het liefst een fysiek product hebben, simpelweg vanwege de bestandsgrootte.’, aldus het commentaar over de digitale distributiemogelijkheden die de nieuwe DSi met zich meebrengt.Wil je nog wat informatie hebben over de DSi, klik dan even hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.