Na het enorme succes van Guitar Hero voor de consoles Wii, PlayStation 3 en Xbox360 komt activistion met een vervolg Guitar Hero: World Tour. Wil je meer weten over deze game lees dan verder!Wat kun je verwachtenGH World Tour bied in deze nieuwe game veel meer mogelijkheden. Zo kun je met de oude vertrouwde gitaar je game spelen maar zo heeft activision ervoor gezorgd dat je ook kan drummen en zingen. Kortom je kan je eigen band maken met deze game. Het drumstelHet drumstel bestaat uit 4 drums en een baspedaal. Daarbij is het drumstel druk gevoelig wat inhoud dat als je hard slaat je ook een hard geluid krijgt.De gitaarZoals we gewend zijn kun je de gitaar weer gewoon tevoorschijn toveren. In de nieuwe game GH WT kun je de muziekskills die je opgebouwd hebt in Guitar Hero Legends of Rock weer laten zien.De microfoonBeschik je over een grote hoeveelheid zangtalent dan kun je in deze guitar hero je lol niet op. Activision zorgde ervoor dat ook de zangers en zangeressen onder ons hun skills kunnen laten zien.De extra mogelijkhedenDe drie voorwerpen die in deze GH gebruikt worden kun je natuurlijk combineren wat inhoud dat je de game met 1 tot 4 spelers kan spelen. De mogelijkheid is er dan ook dat je een eigen band kunt starten met je vrienden en familie en er vrolijk op los kan gamen! Voor deze guitar hero zijn de 4 personages uit de vorige games toegevoegd met 2 personages extra.


De volgende namen zien we voorbij komen: Hayley Williams (als zangeres)Ozzy Osbourne (als zanger)Jimi Hendrix (als gitarist)Sting (als bassist en zanger tegelijk)Billy Corgan (als zanger en gitarist)Zakk Wylde (als gitarist)Je kunt je eigen personages maken of je ze nu paars en oud maakt of dat je een eigen Mii poppetje toevoegt voor de wii gebruikers bijna alles is mogelijk! Je leeftijd aanpassen , huidskleur, ras je kan het zo gek niet verzinnen. Ook een logo creëren voor je band is mogelijk. Zo kunnen je fans je herkennen aan jullie logo. In deze GH is het buiten het spelen van nummers van andere ook mogelijk je eigen nummers te componeren, toe te voegen , op te nemen en te delen met andere guitar hero spelers. Dit kan allemaal gedaan worden in de nieuw toegevoegde muziekstudio! Helaas voor de zangers en zangeressen onder ons word het zingen niet ondersteund in de muziekstudio. Dit was volgens de ontwikkelaars te moeilijk.Alle info op een rij:Release datum: 07-11-2008Consoles: Wii, PS3, Xbox360Kosten: €59,00 Wii €64,99 Ps3 €62,99 Xbox360Dit zijn de losse games. Ook zijn er super bundels te krijgen die rond de €195,00 zullen kosten. Deze bundel bestaat dan uit de Gitaar, het drumstel, en de microfoon. Losse verkoop van de onderdelen zal mogelijk zijn.Officiële website: http://worldtour.guitarhero.com/us/


Speciaal voor de mensen die graag de tracklist willen weten hieronder de volledige tracklist:Tracklist Guitar Hero World Tour311 – “Beautiful Disaster”30 Seconds To Mars – “The Kill”Airbourne – “Too Much Too Young”The Allman Brothers Band – “Ramblin’ Man”Anouk – “Good God”The Answer – “Never Too Late”At The Drive-In – “One Armed Scissor”Beastie Boys – “No Sleep Till Brooklyn”Beatsteaks – “Hail to the Freaks”Billy Idol – “Rebel Yell”Black Label Society – “Stillborn”Black Rebel Motorcycle Club – “Weapon of Choice”blink-182 – “Dammit”Blondie – “One Way or Another”Bob Seger & The Silver Bullet Band – “Hollywood Nights”Bon Jovi – “Livin’ On A Prayer”Bullet For My Valentine – “Scream Aim Fire”Coldplay – “Shiver”Creedence Clearwater Revival – “Up Around The Bend”The Cult – “Love Removal Machine”Dinosaur Jr. – “Feel The Pain”The Doors – “Love Me Two Times”Dream Theater – “Pull Me Under”The Eagles – “Hotel California”The Enemy – “Aggro”Filter – “Hey Man, Nice Shot”Fleetwood Mac – “Go Your Own Way”Foo Fighters – “Everlong”The Guess Who – “American Woman”Hush Puppies – “You’re Gonna Say Yeah!” Interpol – “Obstacle 1”Jane’s Addiction – “Mountain Song”Jimi Hendrix – “Purple Haze (Live)”Jimi Hendrix – “The Wind Cries Mary”Jimmy Eat World – “The Middle”Joe Satriani – “Satch Boogie”Kent – “Vinternoll2”Korn – “Freak On A Leash” Lacuna Coil – “Our Truth”Lenny Kravitz – “Are You Gonna Go My Way”Linkin Park – “What I’ve Done”The Living End – “Prisoner of Society”Los Lobos – “La Bamba”Lost Prophets – “Rooftops (A Liberation Broadcast)”Lynyrd Skynyrd – “Sweet Home Alabama (Live)”Mars Volta – “L’Via L’Viaquez”MC5’s Wayne Kramer – “Kick Out The Jams”Metallica – “Trapped Under Ice”Michael Jackson – “Beat It”Modest Mouse – “Float On”Motörhead – “Overkill”Muse – “Assassin”Negramaro – “Nuvole e Lenzuola”Nirvana – “About a Girl (Unplugged)”No Doubt – “Spiderwebs”NOFX – “Soul Doubt”Oasis – “Some Might Say”Ozzy Osbourne – “Crazy Train”Ozzy Osbourne – “Mr. Crowley”Paramore – “Misery Business”Pat Benatar – “Heartbreaker”R.E.M. – “The One I Love”Radio Futura – “Escuela De Calor”Rise Against – “Re-Education Through Labor”Sex Pistols – “Pretty Vacant”Silversun Pickups – “Lazy Eye”Smashing Pumpkins – “Today” Steely Dan – “Do It Again”Steve Miller Band – “The Joker”Sting – “Demolition Man (Live)”The Stone Roses – “Love Spreads”Stuck In The Sound – “Toy Boy”Sublime – “Santeria”Survivor – “Eye of the Tiger”System of a Down – “B.Y.O.B.”Ted Nugent – “Stranglehold”Ted Nugent’s Original Guitar Duel RecordingTokio Hotel – “Monsoon”Tool – “Parabola”Tool – “Schism”Tool – “Vicarious”Trust – “Antisocial”Van Halen – “Hot For Teacher”Willie Nelson – “On The Road Again”Wings – “Band on the Run”Zakk Wylde’s Original Guitar Duel Recording

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.