Heel officieel lag het in de planning een World of Warcraft verfilming in 2009 klaar te hebben. Tenminste dat lieten Blizzard en Legendary Pictures vorig jaar weten op BlizzCon 2007. Tijdens dit evenement werd er uitgelegd hoe de film er ongeveer uit zou moeten komen te zien. Maar tot nu toe hebben we daar niets van vernomen.Komt deze film dan eigenlijk nog wel?De film zal moeten gaan over de tijd ongeveer een jaar voor de gebeurtenissen in World of Warcraft. De hoofdrol zal weggelegd worden voor een nog onbekende held.Op BlizzCon 2008 was er nog geen nieuws over de film. Wel is er een stukje van een interview te lezen, waarin Blizzard’s opperhoofd ‘Mike Morhaime’ het volgde over de verfilming laat weten:

wrote
“There are still plans for a World of Warcraft movie…. The script is being written, but if they say anything more than that they will be shot.”

Er word dus gewerkt aan de film. Maar of deze alsnog in 2009 klaar zal zijn?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.