SEGA bracht in 1989 (!) de orginele Golden Axe op de markt. Deze hack & slack was erg populair. Na maar liefst 15 jaar komt SEGA terug met Golden Axe. Met als nieuwe titel; Golden Axe: Beast Rider.Met Beast Rider krijg je een epische actie-RPG voorgeschotelt. Om je stam te beschermen tegen verschillende vijanden, ga je met Tyris Flare en een groep strijders op avontuur. Je reist door de landschappen niet alleen te voet, maar ook op de rug van enorme beesten (zoals de titel ons al deed vermoeden). Je zal ze kunnen gebruiken in gevechten als je het dier getemd hebt.Naast de hulp van de grote beesten, je wapens als bijlen en zwaarden, heb je de mogelijkheid om magische krachten te gebruiken. Daarmee zal je in het spel verschillende elementaire spreuken uit kunnen voeren.De release datum voor Europa is 17 oktober dit jaar en komt uit op de Xbox 360 en Playstation 3.

Hier een filmpje met enkele producers en artists, die uitleg geven over de (totstandkoming van de) nieuwe game.

[yt=350,300][/yt]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.