Square Enix heeft bekend gemaakt dat de Final Fantasy franchise uitgebreid zal worden met een nieuwe game voor de Nintendo Wii en DS. Het spel zal vallen onder de naam: Final Fantasy Crystal Chronicles: Echoes of Time.Het spel zal dankzij de nieuwe Pollux engine speelbaar zijn op beide platforms. De gameplay van beide versies zullen dan ook niet, tot weinig, van elkaar verschillen. Op de controls na.Nou kun je wel de wijsneus uithangen en zeggen dat de Wii gebruik maakt van het Mii systeem, wat overigens geen leugen is, maar wat jullie niet weten is dat de Mii’s naar de DS overgedragen kunnen worden. Trouwens, nu we het toch over Mii’s hebben, wisten jullie al dat Nintendo overweegt een emo hairstyle uitbreidings pakket uit te brengen voor de Mii Creator?Hoewel Final Fantasy Crystal Chronicles: Echoes Of Time nog niet officieel aangekondigd is, is het wel zeker dat de titel eraan zal komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.