Vandaag zijn de eerste 2 matches van de Benelux Female aim-cup gespeeld. Het doel hiervan is dat 2 speelsters het tegen elkaar opnemen (1on1 match). Ze spelen 2 tot de eerste speelster 21 punten heeft. Het is een ‘Single Elimination’, wat inhoudt, als je verliest lig je eruit. De eerste 2 matches zijn gespeeld, tijd om te kijken hoe de stand van zaken nu is.De deelneemsters: Dee Loesje Gina sabrina Sjlot bieke eSSieh Keisha KiTTy-KaTHet schema voor de wedstrijden ziet er als volgt uit:

VoorrondeKeisha [20:21] eSSieh
Kwart FinaleeSSieh [05:21] LoesjeKiTTy-KaT [xx:xx] sabrinaSjlot [18:21] biekeDee [16:21] Gina

bieke is in elk geval al door naar de volgende ronde, de halve finale, zij zal het opnemen tegen de winnares van de match Dee versus Gina. Heel spannend!We houden jullie op de hoogte van de matches!Bekijk hier het matchoverzicht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.