Wie kent het kleine witte katje Hello Kitty niet? De ene vind het beestje misschien schattig, de ander vind er wellicht niets aan. Voor de liefhebbers; er komt een heuse Hello Kitty MMORPG. We kunnen jullie nu een blik laten werpen in het zoetsappige wereldje van Hello Kitty en Friends een typische girly girl game. Ik ga jullie voorzien van wat informatie over deze nieuwe MMORPG, die gratis zal zijn. Een trailer, foto’s en wat je ongeveer in deze game kunt verwachten.
Als je op de website komt heb je meteen een deuntje die, als je hem voor de eerste keer hoort, best geinig klinkt. Na vaker op de site te komen is hij langzaam irritant aan het worden. Maar daar gaat het niet over! Hij is nog niet te downloaden. Het zal niet heel lang meer gaan duren, ze werken aan de laatste details van de game, wel kun je alvast een account aanmaken en lid worden van de nieuwsbrief.

Er is een trailer van de game uitgebracht:

Hello Kitty Online MMORPG Trailer

Nog even samen gevat wat je ook in de trailer hebt kunnen zien. De game zal een nieuwe ervaring zijn voor de veteraan gamers, gericht op het sociale aspect in een magische en schattige online wereld. In deze wereld kun je naar verschillende plaatsen reizen, denk hierbij aan Flower Kingdom, Londen, Parijs, Tokio, Beijing, Moskou en nog veel meer plaatsen. Je kunt meedoen aan verschillende mini-games, puzzels en avonturen ook zijn er mysteries die opgelost moeten worden. Je mag zelf weten wat je doet in Hello Kitty Online. Je kunt zelf een karakter aanmaken, je droomhuis bouwen, een eigen boerderij hebben, een guild opzetten, huisdieren nemen en trainen en Kitty Dollars verdienen en weer uitgeven. Je kunt quests volgen, objecten maken, nieuwe vrienden ontmoeten of gewoon genieten van de super cute atmosfeer. Als Hello Kitty speler kun je je eigen blog bijhouden, filmpjes en foto’s delen en zo zijn er nog meer features die je in de game zelf kunt gaan bekijken. Het ziet er in elk geval erg cute en lief uit. Je moet er van houden natuurlijk.

Natuurlijk nog even de website naar deze game: http://www.hellokittyonline.com

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.