Afgelopen vrijdag heeft de Electronic Sports World Cup de eerste titels bekend gemaakt voor het toernooi van 2009.De volgende games zijn tot nu toe geselecteerd:- Counter-Strike 1.6- Counter-Strike 1.6 Female– Quake 3 Arena- Trackmania Nations Forever- Warcraft III: The Frozen ThroneIn de komende weken zal de organisatie de overige games bekend maken, waaronder waarschijnlijk een voetbal spel en een RPG.Alle competities zijn toegankelijk voor mannen en vrouwen, behalve natuurlijk Counter-Strike 1.6 Female. Nationale voorrondes voor al weer de 7de editie van het ESWC gaan oktober dit jaar van start. Waar de grote finale van 2009 zal worden gehouden, is nog niet bekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.