Dat games schadelijk kunnen zijn voor je gezondheid en gezond verstand word al tijden geroepen. Door het volgende incident dat in Thailand plaats vond zullen de reacties er niet positiever op worden. Een 19 jarige student in Thailand heeft een taxi chauffeur vermoord in Thailand. Thailand heeft daarna besloten om een verbod te leggen op alle Grand theft auto games.

De student die door GTA geïnspireerd was heeft de taxi chauffeur vermoord en heeft vervolgens de taxi gestolen omdat hij wilde zien of het in het echt net zo gemakkelijk ging dan in de game. Thailand besloot daarop een verbod te leggen op deze game en alle andere gerelateerde games.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.