Ben je helemaal dol op Pokémon, of heb je een akelig broertje of zusje die hier verzot op zijn? Dan is dit zeker goed nieuws voor jou… Je kunt of samen of misschien je ouder op pad sturen met je broertje of zusje naar een echte Pokémon Dag. Deze vind plaats in Walibi world en is georganiseerd door JETIX.Het evenement is verdeeld over 2 dagen, 30 en 31 augustus 2008. Wat kun je tijdens deze dagen verwachten?– Je tekenfilm helden ontmoeten,- Games spelen- Met je Pokémon spelen- Pokémon ruilenMaar je kunt ook de allernieuwste, 10e, Pokémon film De opkomst van de Darkrai bekijken. Kaarten zijn alleen te koop via de JETIX Pokemonday website en geven je toegang tot alle Pokémon activiteiten. Datum 30 & 31 augustus 2008Locatie Walibi World BiddinghuizenOpeningstijden 10:00 tot 18:00 uur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.