Er kunnen maar niet genoeg boeken omtrent gaming uitkomen. Vooral schietgames als Halo en Gears of War zijn erg populair. Binnenkort zal er ook een boek van Zelda komen, deze gaat wat dieper in de game op.De Legende Van Zelda En Filosofie is een filosofisch boek dat dieper in de game opgaat. In het boek zal je onder andere vragen tegenkomen als; ‘heeft Link een eigen willetje of projecteren gamers hun wil in hem?’, ‘Is Zelda kunst?’ en ‘Kan Hyrule gezien worden als een ideale samenleving?’ Het is de eerste keer dat wij een boek over een game tegenkomen dat zo diepgaand is. Ben jij nou net een diepgaand persoon, en lijkt het je wel wat? Dan kan je het boek hier bestellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.