Zoals jullie allemaal hebben kunnen zien hebben wij in samenwerking met GameCard.nu een fotowedstrijd georganiseerd. Hierbij moesten meiden laten zien hoe hun gamen, we hebben hier leuke reacties en foto’s op binnen gekregen. Uiteindelijk hebben we een top 3 samengesteld en deze meiden willen we feliciteren, want dit zijn de 3 winnaressen.Wat stond er op het spel? Wat konden de meiden winnen?- Xbox Live 2.100 points of – Nintendo Wii 2.000 points of- World of Warcraft Pre-Paid Game Card (60 dagen)Bij deze de 3 winnende foto’s:Heatherprofiel op de website

PientjeProfiel op de website

LoesjeProfiel op de website

Deze meiden hebben inmiddels een mail van ons ontvangen. Wij wensen jullie veel plezier met jullie prijs.Namens GameCard.nu en Female-Gamers willen wij iedereen bedanken voor hun deelname!