Na een lange, praktisch slapeloze nacht, weer veel te vroeg wakker. En dat terwijl ik vandaag weer gewoon de hele dag vrij ben (het lijkt wel of ik op vakantie ben zeg :P) Op mijn gemak de hele ochtend wat in de toezichtkeet gehangen, beetje op internet gesurft en hier en daar wat gekletst. Om drie uur had ik een afspraakje in Eindhoven, dus op tijd onder de douche gedoken, wat niet echt hielp omdat ik het daarna benauwder en warmer had dan ervoor. Vervolgens navigatiesysteem tussen de chaos in mijn tentje uitgevist en vertrokken. Vlakbij station Eindhoven (ja inderdaad, zoiets kan alleen mij overkomen :P) rij ik de uitlaat half onder de auto uit… Kon ik ook nog niet gelijk ergens parkeren, dus met de uitlaat over de grond op zoek naar een parkeerplaats…Zondag – Dag 5 Na een lange, praktisch slapeloze nacht, weer veel te vroeg wakker. En dat terwijl ik vandaag weer gewoon de hele dag vrij ben (het lijkt wel of ik op vakantie ben zeg :P) Op mijn gemak de hele ochtend wat in de toezichtkeet gehangen, beetje op internet gesurft en hier en daar wat gekletst. Om drie uur had ik een afspraakje in Eindhoven, dus op tijd onder de douche gedoken, wat niet echt hielp omdat ik het daarna benauwder en warmer had dan ervoor. Vervolgens navigatiesysteem tussen de chaos in mijn tentje uitgevist en vertrokken. Vlakbij station Eindhoven (ja inderdaad, zoiets kan alleen mij overkomen :P) rij ik de uitlaat half onder de auto uit… Kon ik ook nog niet gelijk ergens parkeren, dus met de uitlaat over de grond op zoek naar een parkeerplaats. Vervolgens half in paniek mijn moedertjelief gebeld, daarna Eric en Cindy die zo lief waren om rechtstreeks vanaf het strand naar mij toe gereden te komen om te kijken of de boel te fixen viel. Wat niet het geval was, dus uitlaat er maar helemaal onderuit gesloopt en in de auto gegooid. Mijn zwarte muismobiel klonk daarna wel als drie Hummers tegelijk en harder als 70 kilometer per uur in de vijfde versnelling werd lastiger, maar goed we waren weer mobiel ;). Mijn afspraakje ging uiteraard gewoon door, ondanks dat ik nogal een vreemde eerste indruk maakte en was erg leuk! Toen ik ’s avonds met mijn uitlaat die tussen de twee voorstoelen uitstak, terug op het CampZone terrein kwam, werd er natuurlijk hard om gelachen ;). De rest van de avond een beetje rondgehangen in de maintent, nog een epidode van Elfen Lied gekeken en daarna hard naar mijn tentje gerend, omdat het begon te donderen en te regenen.

Maandag- Dag 6 And again een erg kort nachtje, ik begin een bepaald patroon erin te zien ;). Dit keer was het alleen niet de hitte die me naar buiten dreef, voor de verandering regende het ’s morgens en was het lekker koel in mijn tentje. Nee, deze morgen moest GameLayD zich om acht uur melden bij de toezichtbunker omdat mevrouw van acht tot vier dienst had. Omdat het de hele nacht zwaar geregend had, waren zowel de crewparkeerplaats als die van de deelnemers errug modderig en drassig en moest de Manitou regelmatig uitrukken om auto’s uit de blubber te slepen. Onze belangrijkste taak was dan ook om de auto’s zo soepel mogelijk van en op de parkeerplaatsen te leiden. Met andere woorden, ik voelde me meer parkeerwachtster dan toezichthoudster. ’s Middags kwam Freddy met de Manitou mijn geliefde autootje aan één kant liften om te kijken of er iets aan de uitlaat gedaan kon worden. Later heeft hij hem met ijzerdraad tijdelijk onder gezet, zodat ik er (hopelijk) veilig mee bij een garage kan komen om hem er weer goed onder te laten zetten. Dit laat ik woensdag aan mijn vaderlief over, die dat wel ff gaat fixen ;). ’s Avonds gezellig samen met Tamara, Jeroen en Marco bij de catering gegeten en nog wat na zitten kletsen en lachen. Totdat de lucht ineens wel heel snel betrok en het enorm begon te stormen/regenen. Net op tijd mijn tentje goed dicht geritst voordat de boel wind zou pakken en op zou stijgen en de toezichtkeet ingedoken. Gelukkig klaarde de boel snel weer op en heeft mijn tentje het doorstaan, dus kon ik weer met een gerust hart achter mijn laptop kruipen. Toen straks ook nog met zo’n mouw een politiehond aan mijn arm gehad, altijd al eens willen doen. Beest is sterk zeg! En voor nu duik ik nog even de maintent in om Jeroen lastig te vallen en daarna mijn tentje maar eens opzoeken. GameLayD zegt: Tot morgen!

Dinsdag – Dag 7 Gisteren hadden Jeroen en ik het briljante idee nog even de laatste drie episodes van Elfen Lied te kijken nadat de maintent afgesloten was. Tenminste… het was een geniaal plan, totdat ik bij het spannendste gedeelte (de laatste episode) half in slaap viel op Jeroen’s comfortabele bank 😛 haha. Laatste episode halverwege maar uitgezet en dromenland opgezocht. ’s Morgen er weer rond een uurtje of negen uit, omdat mijn tentje as usual weer aanvoelde als een tropische plantenkas, ff douchen om vervolgens met mijn laptopje richting de toezichtkeet te wandelen. Daar zo’n beetje de ochtend doorgebracht verder. ’s Middags in de tent van Jeroen wezen kletsen. Hub had een kapotte TV waar we een leuk grapje mee hadden bedacht 😛 Hub net laten doen alsof hij de televisie in de auto wilde gaan zetten en halverwege struikelen en het ding op de grond laten donderen. Erg flauw maar zó grappig haha :P. Aangezien om twaalf uur ’s nachts mijn nachtdienst zou beginnen, nog even een poging ondernomen een uurtje of twee te slapen, wat ik na een half uur al opgaf vanwege de (what else?) hitte. Gezellig met Jeroentje gegeten in de maintent, buiten nog zitten kletsen en twee episodes van One Piece gekeken. Later op de avond was het even chaos, doordat er een ambulance het terrein op moest voor iemand met een heftige astma-aanval. Gelukkig verliep alles uiteindelijk soepel en konden we weer over gaan op de orde van de dag ;). In dit geval, de laatste episode van Elfen Lied afkijken. Prachtige serie, alleen het einde is een beetje een teleurstelling… Meteen maar een nieuwe serie uitgezocht om de avonden mee te vullen, Green Green TV. Humor, tieten en oversekste grappen dus ;). Voor ik het wist was het al weer twaalf uur en begon mijn dienst, die tot acht uur zou duren. Om half vijf ben ik echter naar mijn tentje gegaan omdat ik het met een hemdje, twee shirts, een dikke sweater en een bomberjack nog ijs en ijskoud had en tijdens het lopen een beetje last had van mijn evenwicht. Ik sliep al voordat mijn hoofd het kussen raakte. Goodnight!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.