CampZone is eindelijk begonnen! Het koste wat bloed, zweet en tranen om mn spullen in te pakken, want OMG wat heb je veel spullen nodig als je gaat kamperen πŸ˜› je zou bijna denken dat ik op wereldreis ga. Vervolgens moest alles ook nog eens in mijn zwart-met-heel-veel-roze-accessoires-Twingo gepropt worden, maar dan kun je dan ook met een gerust hart vertrekkena… Nou ja niet helemaal, want ik had nog steeds het gevoel dat ik vanalles vergat, maar goed ik ga naar Oirschot, niet naar Spanje ofzo πŸ˜‰ dus kan altijd op en neer rijden. Op CampZone aangekomen eerst mn tentje maar eens opgezet… Helemaal ALLEEN, terwijl er drie mannen toe stonden te kijken, aso hoor! Maar goed, ik als stoere chick laat me natuurlijk niet kennen en heb stug mijn tent zelf opgezet alsof ik jaarlijks kampeer.

Woensdag – Dag 1 CampZone is eindelijk begonnen! Het koste wat bloed, zweet en tranen om mn spullen in te pakken, want OMG wat heb je veel spullen nodig als je gaat kamperen πŸ˜› je zou bijna denken dat ik op wereldreis ga. Vervolgens moest alles ook nog eens in mijn zwart-met-heel-veel-roze-accessoires-Twingo gepropt worden, maar dan kun je dan ook met een gerust hart vertrekkena… Nou ja niet helemaal, want ik had nog steeds het gevoel dat ik vanalles vergat, maar goed ik ga naar Oirschot, niet naar Spanje ofzo πŸ˜‰ dus kan altijd op en neer rijden. Op CampZone aangekomen eerst mn tentje maar eens opgezet… Helemaal ALLEEN, terwijl er drie mannen toe stonden te kijken, aso hoor! Maar goed, ik als stoere chick laat me natuurlijk niet kennen en heb stug mijn tent zelf opgezet alsof ik jaarlijks kampeer. Verder waren er natuurlijk weer veel bekenden uit de crew, die ik al een tijd niet meer gezien had, erg leuk dus :). Nog ff mijn apparatuur geinstalleerd in de toezichtskeet,’s avonds gezellig shoarma gegeten met de toezichtcrew en nog gezellig bij Jeroen en de crew weesten kletsen!

Donderdag – Dag 2 Goedemorgen CampZone! Mijn eerste dag en nacht zit er al weer op. De nachten zijn overigens niet echt lang kom ik achter. πŸ˜› Als gamer zijnde ga ik natuurlijk laat naar bed, maar het is ‘s morgens rond een uurtje of acht al zo warm in mijn slaaptentje dat slapen er dan ook niet meer van komt. Tijd om te gaan douchen dan maar, iets waar ik nogal tegenop zag omdat ik een lichte smetvrees heb als het op openbare douches aankomt. En believe me… tis niet echt handig om je uit en aan te kleden in een zeiknat douchehokje, terwijl je er alles aan doet de wanden niet aan te raken en niet naast je slippers gaat staan πŸ˜› Maar goed, genoeg over mijn fobiΓ«n… Overdag verder rustig dagje, beetje overal gaan kletsen, beetje internetten, ‘s avonds briefing over het toezicht en gezellig BBQ met toezichtcrew. Daarna ging het allemaal echt beginnen, om middernacht zou CampZone open gaan voor de deelnemers. Om zes uur vanmorgen stond de eerste overigens al te wachten op de deelnemersparkeerplaats en hoe verder op de dag hoe meer auto’s er kwamen te staan. Vanaf een uur of half tien bij de parkeerplaats gestaan om mensen te begeleiden en om twaalf uur stonden ik en Maarten, my teammate, aan het einde van de weg waar de auto’s vanuit de parkeerplaats doorkwamen om CampZone op te komen. Halve nacht gestaan, nog even een rondje om het terrein om de boel te controleren en naar bed rond een uurtje of vier ‘s nachts. Finally πŸ˜›

Vrijdag – Dag 3 De naam zegt het al: Vrijdag πŸ˜› Vandaag is GameLayD lekkerrrr vrij. Het idee om maar eens lekker uit te slapen kon ik natuurlijk al gelijk uit mn hoofd zetten, gezien de hitte. Om acht uur, half negen kon ik in mijn eigen zweet de tent al weer uitzwemmen, great :P. Gedouched (ik moest nu zelfs WACHTEN totdat ik in een vieze douche mezelf kon wassen) en ontbeten in de maintent. Ik heb ontbijt en avondeten afgekocht πŸ˜‰ dus hoef niet zelf te koken tijdens CampZone, ideaaal! Daarna vast een rondje om het terrein gelopen om vast te kijken hoe de velden eruit zien, wie de field-admins zijn en waar die zitten. Verder beetje achter internet gehangen. Lekker wat gemsnt en gehyved, ik moet natuurlijk mijn sociaal leven en mijn contacten met de buitenwereld een beetje onderhouden he ;). Op de velden is het verder een gezellige drukte, er zijn er nog een hoop tenten aan het opbouwen, PC’s aan het installeren enzo, echt een campingsfeertje (behalve het PC gedeelte dat kom je op een gemiddelde camping niet tegen natuurlijk) ‘s Avonds in de tent van Jeroen en zijn crew gezellig paar episodes van Elfen Lied zitten kijken en vooral veel gelachen, gezellugggg!!

Zaterdag – Dag 4 Weer een nieuwe dag op het zonnige CampZone, nou ja in ieder geval was de eerste helft van de dag zonnig… TE zonnig zelfs. Dus heb ik de halve dag doorgebracht in de koele toezichtskeet. Tussendoor even met één van mijn collega’s boodschappen gedaan, ik was in drie dagen bijna door mijn voorraad Pepsi Max heen (twaalf liter, I know: Addict) Om vier uur begon mijn eerste officiele shift, tot twaalf uur. Tijdens de eerste controle-ronde over het veld begon het ineens gigantisch hard te regenen. We zagen de bui (de spreekwoordelijke en de letterlijke) al hangen. Gezien de hitte was een klein buitje wel lekker, maar deze extreme stroom van water die met bakken uit de lucht kwam vallen was weer een beetje veel van het goede. πŸ˜‰ Alles zeiknat, alles modderig, alles drassig, great :S. Er werd zelfs nog weeralarm afgegeven en uit voorzorg heb ik al mijn spullen maar ff in mijn zwarte dinkytoy (oftewel Twingo) gedropt. Ik maakte me enigszins zorgen over de waterdichtheid van mijn tentje, dus regelmatig ff controleren of het van binnen droog bleef, wat gelukkig voor het grootste deel het geval is weet ik nu. Mijn dykeschoenen a.k.a. Dr. Martens zijn niet waterdicht weet ik nu ook :P. Uiteindelijk verliep de nacht na de eerste stortregen rustig en na nog ff in de maintent te zijn geweest waar ook de officiele opening was en nog gezellig Elfen Lied vanuit Jeroen’s bank te hebben gekeken, ben ik maar weer gaan slapen.

Lees dag 5, 6 en 7 hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.