De competitie tijdens het ESWC in Parijs is nog steeds in volle gang. Op dit moment word er door de overgebleven teams gestreden voor de finale plaats. Welke teams zitten er nog in de race? Dat kun je hier lezen. We proberen jullie zo veel mogelijk op de hoogte te houden van de laatste resultaten.Inmiddels zijn de volgende teams uitgeschakeld: Badgirls- Alternate aTTaX- N!Faculty- AuroraDe halve Finale vind plaats tussen:

Les Seules vs Emulateen Forze vs SK gaming

De resultaten van de gespeelde matches van deze teams kun je hier vinden: Les Seules 16-12 BadGirls Emulate 16-11 Alternate aTTax Forze.Female 16-7 N!faculty SK-Gaming 16-6 Aurora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.