Het vrouwelijk gamepubliek begint zijn weg in de games industrie te maken. Niet alleen wij hebben dat door maar ook bedrijven als Sony en Ubisoft. In de top 10 verkochte games aan het vrouwelijk publiek stond Imagine op nummer 1 en Petz op nummer 3, beide games zijn van Ubisoft. Omdat het bedrijf het niet erg vind om zich meer op deze markt te richten en beide games een succes zijn zal er van beide een opvolger komen, enkele informatie is al verteld. Klik op read the rest om deze te lezen.ImagineIn Imagine zullen al je meiden dromen waarheid worden, niet langer zal je meer een doorsnee persoon zijn, niet langer wordt er meer op je neer gekeken. Nee, in Imagine krijg je de kans om te zijn wat je altijd al wilde zijn. Of dit nou een super mega actrice of een leerkracht is, het maakt niet uit. Er zullen verschillende versies van dit spel uitkomen voor op de Nintendo DS en Wii. De versies voor de DS zullen: Imagine Rock star, Movie Star, Teacher, Wedding Designer, Fashion Designer en Interior designer(interior=meubels enz.) zijn. Voor de Wii zal er helaas maar keuze zijn uit twee verschillende versies: Imagine Fashion Party en Party Babies. De vertegenwoordiger had ons belooft dat we ook daadwerkelijk babies zullen zien rond rennen in de game.PetzBij Petz is het de bedoeling dat je huisdieren verzorgd en op laat groeien. Dit kunnen honden, katten, paarden en zelfs apen zijn. Ubisoft is erg trots over de game en over het succes dat het heeft. In het nieuwe deel van Petz zullen de al genoemde dieren ieder hun eigen versie krijgen op de DS en Wii. De release zal in de herfst 2008 plaatsvinden. Ook zullen er speciale pet toys komen waarbij een code achterop zit waarmee je een nieuw huisdier kan vrijspelen. Hoe duur deze toys zullen zijn weten we niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.