Het is weer eens komkommer weer en de altijd zo drukke John (ahum.) heeft weer is wat geschreven voor jullie. Dit maal een gedichtje en zijn aller eerste ook nog is! Heerlijk “geeky” met Mario Bros en onze prachtige zonnetje in de hoofdrol. Heerlijk.. de zomer! Enfin, veel plezier er mee!

De Mario avonturen in de zon“De zon schijnt, dan zit ik, zelfs als gamer altijd buiten met lekker warm weer,Zon op je bol en met een Nintendo DS in de hand,voer ik New Super Mario brothers weer eens aan de tand.Ja, Ik ben daar in als uber gamer meester en heer.Zweet aan me handen en op hoofd,Haal ik Mario weer naar de finish, zo als beloofd!Ik laat Bowser helemaal niet meer heel,Dan red ik de princess weer in zijn kasteel!Maar oh nee.. oh nee.. daar staat Toad met die stippel hoed,OMG ! Wat doe ik nou niet goed?Het bleek maar wereld drie te zijn,nou.. dan maar weer een lurk aan me rose wijn.Ik speel verder, in de zon,zo als ik eerder vandaag begon.Snoeiende hitte in me tuin.sloop ik de aller laatste Bowser in puin!”Heeraa!!!! Hoezee!!” de wereld is weer gered!De princes is exact waar ik had op gehopen!Jammer, maar de game is dan alweer afgelopen,Al heb ik een ontzettende pret!Maar ik ben wel weer is lekker laten verbranden,Op me hoofd en op alle bijde handen.Dus nu weer gewoon met me ogen dicht in de schaduw zitten,Want ik word ondertussen gek van die hitte!”

“Dit is hemels met een zonnetje.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.