Een 3D wat voor wow? Een 3D touch interface je leest het goed. Toetsenborden, muizen en controllers zijn namelijk zo 2007.Dat het langzaam maar zeker tijd word voor de modernere apperatuur. Of het er mooier op word? Lees snel verder en oordeel zelf!

De 3D touch interface

Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!We hebben ontdekt dat er een 3d touch interface aan zit te komen voor de wow gamers.Door de robot-achtige gadget te gebruiken ben je in staat om alles aan te voelen wat je character in het spel doet. Denk hierbij aan spells casten, wegrennen, dingen aanraken etc.Het apparaat gaat de naam Falcon game controller dragen en het is de bedoeling dat deze voornamelijk de muis gaat vervangen. De Falcon is al te gebruiken in andere spellen maar er wordt op het moment druk gewerkt aan WoW drivers door Novint Technologies.

[yt=width,height][/yt]

Er zullen in totaal 36 acties ingesteld kunnen worden waarbij de controller feedback teruggeeft die je zal kunnen aanvoelen in je hand of arm. Het kostenplaatje voor deze controller bedraagt 189.99 dollar en kan al via de website van Novint gekocht worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.