Zoals we reeds eerder meldden zou Atari, uitgever van de nieuwste Alone in the Dark, op de proppen komen met een demo. Helaas is dit nog steeds niet gebeurd….De demo zit echter nog wel in ‘t verschiet. Eigenlijk zou deze dus rond 13 juni uitkomen, maar het wordt wat weekjes later:

‘De demo voor Alone in the Dark voor de Xbox360 is op dit moment in de afrondende fase. Hij zal binnen nu en enkele weken op de Marketplace verschijnen.’

…..is de reactie van Atari. Het spel is 20 juni uitgekomen in Nederland voor de Xbox360, PC, Wii en PS2. Zoals wel vaker laat de PS3-versie nog even op zich wachten. Of het spel een aanrader is, lees je binnenkort in de review op deze site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.