Je hebt de afgelopen jaren in een grot gewoond als je DE Gamersbeurs Gameplay niet kent. De Gameplay heeft een naamsverandering ondergaan naar Gamelife en zou in de toekomst gaan samenwerken met de HCC om een grotere beurs neer te kunnen zetten. Op de website Bashers.nl hebben ze een interview gehad met Boris van de Ven (je weet wel hij van Gamekings). Ook kwam deze nieuwe beursformatie in het interview ter sprake, Boris had daar het volgende over te melden:

wrote
“De Gameplay is dood. Die bestaat niet meer. Wij wilden de beurs opnieuw neerzetten onder de naam Gamelife in samenwerking met de HCC Dagen. De grote spelers in de gamesindustrie geloven echter niet in dit concept en gaven deze week aan dat een grootschalig en meerdaags game-event op dit ogenblik niet interessant is voor hun. Gamelife zal daarom nooit het licht zien. Blammo Events beraad zich nu op andere en nieuwe initiatieven.”

Wat verder de planning is om een gamers evenement neer te zetten is nog niet bekend. Hat is heel jammer dat het niet doorgaat. Hopelijk komt er toch nog positief nieuws voor de gamebeurs fanaten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.