Echt een verassing is het niet, maar GTA IV heeft Call of Duty 4 verslagen op Xbox Live. Na de maandenlange hegemonie van de nog steeds razend populaire shooter is er een nieuwe nummer 1.Meer dan 1 miljoen gebruikers zijn er ingelogd de eerste 24 uur na de release afgelopen dinsdag. Omdat Microsoft erg tevreden was over het multiplayer-gedeelte, is er een gratis Xbox Live Gold abonnement bijgeleverd.De superlatieven schieten tekort als het gaat om achievements en gamerscores. De Director of Product Management Xbox 360 Aaron Greenberg zegt hierover het volgende:

In de eerste 24 uur zijn er meer dan twee miljoen achievements gehaald en meer dan 15 miljoen Gamerspunten bij de gebruikers toegevoegd. We hebben afgelopen maanden veel moeite gedaan om alles online vlekkeloos te laten verlopen. Gelukkig is niet als ons werk voor niks geweest!

Het succesverhaal wat GTA IV heet is sinds deze week verkrijgbaar op de PS3 en Xbox360. Houd er helaas echter wel rekening mee dat niet alles even soepel draait, zoals te lezen staat in onderstaand nieuwsbericht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.