In Japan is het onlangs al gelanceerd. Wij moeten nog even wachten op de komst van Wiiware. Voor Amerika en Europa staat de Wiiware lancering gepland in mei aanstaande. Er zal een nieuwe kanaal op de Wii verschijnen waar je games kunt kopen, geen gewone games, maar games die speciaal voor Wiiware zijn ontwikkeld. Maar wat zullen de games gaan kosten? Dit varieerd tussen de 500 Wii punten (5 euro) tot 1500 Wii punten (15 euro)In Japan waren tijdens de lancering 9 games te koop. – Okiraku Ping Pong Wii – 500 Wii Points – Tenshi Solitaire – 500 Wii Points – Star Solider R – 800 Wii Points – Kotoba no Puzzle Mojipittan Wii – 1000 Wii Points – Saku Saku Animal Panic – 1000 Wii Points – Dr. Mario & Saikin Bokumetsu – 1000 Wii Points – Minna no Pokemon Bokujou – 1000 Wii Points – Lonpos – 1000 Wii Points – Final Fantasy Crystal Chronicles: My Life as a King – 1500 Wii PointsNaast dit nieuws is bekend geworden dat op 22 maart de Nintendo Wii al tien miljoen keer verkocht is. Hier hebben de makers van Nintendo zo’n 70 weken over gedaan en is meteen een records van alle eerder verkochte consoles. De Gamecube deed er namelijk 167 weken over om tien miljoen stuks te verkopen, de Xbox360 109 weken en de Playstation 2, de meest verkochte console ooit, 84 weken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.