Jonge meiden opgelet! De game ontwerper Ubisoft komt met een nieuwe game genaamd Imagine Rock Starp. De gameontwerper die als doelgroep jonge meiden heeft kondigde deze game enkele dagen geleden aan. Na de reeds Imagine Figure Skater, Imagine Fashion Designer, Imagine Animal Doctor, Imagine Master Chef en Imagine Babies. Is het nu tijd voor een nieuwe Imagine game. In de game is het mogelijk en de bedoeling uiteraard dat de speler een legendarische rockgroep moet oprichten die het helemaal gaat maken. Je kiest zelf wie welk instrument gaat bespelen wat je zelf moet bespelen met behulp van je DS stylus. Ook is er de mogelijkheid de looks aan te passen van je muziekanten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.