Sinds het door pers en publiek bejubelde Resident Evil 4 (Gamecube, Wii) kijken alle survival-horror liefhebbers vol verlangen uit naar Resident Evil 5 (Xbox360, PS3). De afgelopen tijd kwamen er steeds meer vermoedens dat deze angstaanjagende opvolger nog dit jaar zou uitkomen. Toch heeft uitgever Capcom deze week bekend gemaakt dat de game nog steeds geen officiĆ«le releasedatum heeft. Echter, met dit nieuws neemt de geruchtenstroom nog steeds niet af. Misschien is de reden dat ze concurrentie verwachten van Gears of War 2, welke in oktober uitkomt. Het zou daarom niet vreemd zijn dat deze game tot 2009 wordt uitgesteld.Resident Evil 5 is (vreemd genoeg) alweer de 10e titel in deze succesvolle zombie-franchise en speelt zich af in Afrika. Dit keer zul je in plaats van zombies, opgejaagd worden door echte mensen van vlees en bloed. Ga er niet vanuit dat deze mensen het beste met je voor zullen hebben…..Het is de eerste keer dat er een Resident Evil-deel voor de 2 next-gen consoles verschijnt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.