Uitgever Ubisoft kan zeer tevreden zijn over hun nieuwe game Rainbow Six: Vegas 2. Deze tactische shooter is in één week al meer dan 1 miljoen keer over de wereldwijde toonbanken gegaan. De uitgever van de succesvolle Tom Clancy-franchises verwacht tevens dat er komende tijd nog eens een half miljoen exemplaren van dit spel van eigenaar zal verwisselen. Het lijkt erop dat de fans van het eerste deel deze game dan ook blindelings hebben aangeschaft, ondanks de kritieken over deze opvolger. Het zou grafisch niet meer meekunnen en de opdrachten aan je team zouden te beperkt en eentonig zijn.Of deze kritieken op werkelijke feiten berust zijn, kun je binnenkort lezen in de review op deze site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.