En ja hoor, er is weer een bedrijfje dat zich op het gamen gaat richten! Dit maal praten we over het bedrijf Genius Products wat al eerder actief is geweest op het gebied van entertainment. Hun eerste game zal van de zomer uitkomen en heet Line Rider. Komt deze naam je bekend voor? Dat verbaasd me dan helemaal niks, want dit is al een succesvolle game op het internet. Genius heeft alleen besloten deze game nu ook op de console te zetten.Bij Line Rider bespeel je een vent op een slee. De bedoeling is dat je van verschillende pistes moet afskiƫn. Deze pistes moet je zelf tekenen met (in de pc versie) je muis. Om geen saaie banen te krijgen kan je dingen als ramps, loopings en nog veel meer op je baan zetten. Deze objecten geven ieder leuke effecten. Als je zelfgemaakte baan je uiteindelijk niet bevalt kan je hem altijd nog bewerken. Naast deze algemene functie zullen er nog 40 banen op de console versie komen. De game wordt verkrijgbaar voor de Nintendo DS en de Wii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.