De Nederlandse game uitgeverij Lighthouse Interactive is op zoek naar stagiaires. Lighthouse Interactive heeft vestigingen in Toronto en Montreal, Canada, Haarlem, Nederland en Londen, Engeland. De focus ligt op het wereldwijd uitbrengen van sterke titels binnen een groot spectrum van genres, zoals onder andere: RPG, Simulatie, Adventure, Actie en Strategie. Ze zijn op zoek naar iemand voor de afdeling PR & Marketing en iemand die Q&A Department / Tester wil worden.Functie eisen PR & Marketing• Opleidingsrichting: MEM, MIM, Communicatie, Commerciële Economie of overige gerelateerde studies; • Opleidingsniveau: universitair / HBO; • Programma’s: kennis van Office programma’s is een voorwaarde, kennis van Adobe Photoshop is een pré; • Talen: uitstekende beheersing van Nederlands en Engels mondeling en schriftelijk • Affiniteit met computers & games (enthousiasme en leergierigheid zijn belangrijker dan game kennis) • Hands-on mentaliteit • Creatief denken • Zelfstandig en in een team kunnen werken; • (tijdelijk) woonachtig in omgeving Haarlem en Amsterdam. Functie eisen Q&A Department / Tester• Opleidingsrichting: Media gerelateerde studies; • Opleidingsniveau: MBO/HBO; • Programma’s: kennis van Office programma’s is een voorwaarde, kennis van Adobe Photoshop en Flash is een pré; • Talen: uitstekende beheersing van Nederlands en Engels mondeling en schriftelijk • Uitgebreide kennis van PC games en PC’s in het algemeen is een voorwaarde • Hands-on mentaliteit • Creatief denken • Zelfstandig en in een team kunnen werken; • (tijdelijk) woonachtig in omgeving Haarlem en Amsterdam. Mocht je interesse hebben kun je altijd een email met daarin je CV en motivatie sturen naar, info@lighthouse-interactive.com. Meer informatie over de bovenstaande vacatures kun je ook vinden op de Job Openings pagina op de website van Lighthouse Interactive.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.