De titel zegt het al. Is presenteren iets voor jou? Dan moet je zeker even verder lezen. Het bedrijf 4utraining is bezig met enkele projecten om voor de Kabel-TV enkele gameshows te ontwikkelen en deze in heel Europa uit te zenden. Nu zijn ze opzoek naar gamende meiden.Het is de bedoeling dat de meid die het meest geschikt is het programma mee gaat presenteren.Wat vraagt 4utraining:- Een meid die er goed uitziet om mee te doen aan een TV show.- Verstand van Games- Iemand die goed is in mondelig engelsMocht jij je willen opgeven hiervoor kun je een email sturen naar: david.siegel@4utraining.nl Vermeld in de email de volgende informatie:- Je naam- Je leeftijd- Je email adres- En een motiviatie waarom je in aanmerking wil komen. Verder vragen ze 2 foto’s 1 van het gezicht en de ander waar je staat. Je kunt je inschrijven tot 6 april. Binnen een week wordt dan bericht gegeven of je wordt uitgenodigd voor een gesprek of auditie.Is dit iets voor jou? Aarzel dan niet en stuur gelijk een email!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.