Echt rockende gamers als jij kunnen natuurlijk niet met hun handen van Guitar Hero afblijven! Maar hoe moet het nou als je ouders op vakantie willen? Simpel, dan pak je gewoon je Nintendo DS erbij en ga je daar lekker Guitar Hero op spelen! Deze game komt namelijk ook voor de Nintendo DS tezamen met een Guitar Hero addon.Zoals je op de afbeelding ziet zit de Guitar Hero add-on op de plaats waar normaal je GBA games inkomen. De add-on bestaat uit 4 knoppen met ieder een kleur. Deze knoppen zijn de noten in het spel, die je ieder op tijd moet aanslaan. Hoe meer noten je raak slaat, hoe hoger je score is. Je wil natuurlijk zo’n hoog mogelijke score halen en het publiek wil ook geen slechte band voor zich hebben. Daarom moet je redelijk goed spelen zodat het publiek geen genoeg van je krijgt. Om te weten hoe goed je speelt heb je een klein metertje dat aangeeft hoe goed je het doet. Indien je veel noten goed speelt krijg je star power, noten die je op dat moment aanslaat worden met punten verdubbeld. Ook heb je een kleine highscore, waardoor je jezelf de hele tijd kan proberen te verbeteren. En dan zeggen ze dat autoritten altijd saai zijn, met de nieuwe Guitar Hero voor Nintendo-DS denk ik eerder het tegendeel!Er is ook een gametrailer verschenen waar je zelf kunt zien hoe het werkt, hoe je deze handheld gitaar vast moet houden. Het filmpje kun je hier onder bewonderen.[toggle=Bekijk het filmpje][/toggle]Er is ook een officiĆ«le website uitgebracht voor deze game, om er naar toe te gaan .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.