Louisa ‘Aurora‘ Thomsen uit Denemarken is bekend van het meiden Counter-Strike team [flag]se[/flag]Les Seules, waar ze al enige tijd voor heeft gespeeld. Daarnaast werkt ze als Marketing manager voor Steelseries. Op de website van Meet Your Makers heeft ‘Sofie’ een interview met Louisa gehouden (in het Engels) waarin ze verteld over de algemene dingen rondom het (female) gamen, toernooien en ook het team waar ze voor speelde, Les Seules.
Ze speelt inmiddels al 6 jaar games. Voornamelijk Counter-Strike, maar daaromheen vind de ze onder andere de strategy games ook leuk om als afwisseling te spelen. Buiten het gamen speelt ze als ze tijd heeft golf.

Een stukje uit het interview gaat over de tv show Play Us. Les Seules is een hele lange tijd gevolgd door een camera ploeg. De meiden hadden een soort ‘worldtour’ en deden verschillende game events aan. Wanneer de show uitgezonden word is nog niet bekend. Maar deze zal zeker interessant zijn om naar te kijken. De meiden waren ook in Nederland op de LAN Netgamez, daar deden ze een showmatch tegen het voormalige team [flag]nl[/flag]Me-Ladies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.