Het nadeel van het Xbox360 netwerk is dat je ervoor moet betalen. Vrij veel mensen stappen daarom ook over op de PS3, want daar is het internet gratis. Ook op de Wii is het netwerk gratis, hoewel daar waarschijnlijk verandering in komt.Nintendo zal binnenkort een nieuwe pay-to-play service aan de Wii toevoegen. Hierbij kunnen gebruikers zich voor bepaalde titels registreren. Takashi Aoyama(baas van Nintendo) heeft dit zelf aangekondigd. Helaas heeft hij niet verteld welke games deze service zal ondersteunen en hoeveel het kost. Om verwarring te vermijden zal er een rood icoontje op het gamesdoosje staan wanneer het Pay and Play bevat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.