Rob Cousens (bekend van Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar), heeft twijfels over de toekomst van de Nintendo Wii. En misschien kan de Wii nu wel even leven op de succesvolle verkopen, maar eens kan dit niet meer doorgaan. Volgens Cousens ligt dit zowel aan de software als aan de hardware van de Wii, maar het gaat toch vooral om de hardware.Het volgende stukje hebben we van ownage.nl

wrote
“I wonder if the idea of opening up a whole new audience to 60-year-olds looking to make sure their brain cells don’t die off is a sustainable form of entertainment. Maybe they got it right because we are all an aging population in Western markets, but I somehow think as a form of entertainment that won’t be the case.”

Het klinkt misschien raar, maar Cousens heeft wel een punt. Hoe lang kan de Wii tegen de consoles van Microsoft en Sony opboksen als de wiimarkt (die voornamelijk bestaat uit non-gamers die nog veel andere hobbies hebben) instort? Misschien zien we binnenkort wel een nieuwere versie van de wii (zoals er ook bij de 360 is gekomen), of misschien zien we wel een hele nieuwe Wii. Maar tot die tijd kunnen we weer plezier hebben in het ballengooien. Een reactie van Nintendo is onwaarschijnlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.