Het lijkt voorspoedig te gaan met de Nederlandse Female Counter-Strike teams. Naast het nieuwe Female team [flag]nl[/flag]Females First is er nog een nieuw team gestart onder de naam [flag]nl[/flag]disMissed Gaming. Dat werd dus tijd om uit te zoeken wat het precies voor team is, wat hun plannen zijn en natuurlijk wie er in de line-up staan.Ik heb met [flag]nl[/flag]Nich’ya Girl gesproken, zij is dit team gestart en heb haar een aantal vragen kunnen stellen, als je verder leest kun je haar antwoorden op de vraag lezen. Kun je jezelf even voorstellen wie je bent?Wie ik ben is ondertussen denk ik voor de meeste wel bekend. Voor degene die mij niet kennen. Ik ben Petra “Nich’ya Girl” van den Berg. Ik ben 18 jaar en volg op dit moment een opleiding ICT. Wat ik verder doe? Gamen natuurlijk!Kun je vertellen wat disMissed Gaming is?disMissed begon als een clan opgericht door mijn broertje, neef en een vriend, maar zij waren ermee gestopt. Nadat DaMn is gestopt als clan en ik dus even niks meer te doen had besloot ik al snel om weer een nieuwe clan te starten. Ik ben naar mijn broertje, neef en Hans(die vriend dus) gestapt om te vragen of ze het goed vonden als ik disMissed zou heropenen. Met goedkeuring van hen ben ik aan het female team begonnen wat ook leidde tot het terug komen van een deel het voormalige disMissed male team. Wie zitten er in disMissed?Zoals ik dus al zei is er nu dus een male en female team.Het male team bestaat tot nu toe uit:- Jeroen “Kyo” van den Berg- Hans “Getalix” BrouwersHet female team bestaat nu uit:- Judith “Fozzie” Hellemons- Laura “Laura” Roubos- Petra “Nich’ya Girl” van den Berg- Samantha “Dr34m3r” StrubbeOok komt er een battlefield team, maar daarvan is het team nog niet bekend.Wat is het doel van jullie nieuwe team? Wat kunnen we van jullie verwachten? We hebben op dit moment niet echt een doel. Het enige doel op dit moment is gewoon plezier hebben in wat we doen. Het is een beginnende clan met spelers die net begonnen zijn en het nog moeten leren. Er valt daarom dus ook weinig te verwachten. LAN’s en cups begin ik nog niet aan, het male team wilde wel meedoen aan lans en cups zodra ze een full line-up hebben. Ikzelf wil eerst dat iedereen het spel gewoon een beetje leert spelen. Misschien een LAN voor de gezelligheid maar meer zal het voor het female team even niet zijn. Zoek je nog meiden voor het team?Zoals je ziet zijn we nog niet met een full line-up en zijn er dus nog spots vrij.Veel eisen zijn er niet.Wel moet je 16+ zijn, beschikken over een headset en gemotiveerd zijn om te willen trainen en spelen.Ook moet je geduld kunnen hebben, want zoals ik al zei spelen sommige meiden net en moeten dingen zoals de spots en dergelijke nog leren.Als je op zoek bent naar een clan die echt prestatie gericht is, kun je ook beter een ander team zoeken. Hebben jullie ook al een website?Ja, http://www.girl-gaming.nl/disM. Dit is even een tijdelijke oplossing omdat we nog geen eigen domein hebben. Wil je nog iets kwijt aan onze lezers?Hoi wij zijn disMissed gaming!Mocht je ons willen opzoeken dan kan dat op disM of #disMissed.Gaming op Quakenet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.