Op 25 augustus was er te lezen op de Southpark Clan site dat de WCG organisatie van Griekenland een Female 5on5 cup gaat organiseren tijden de WCG stop in Hellas. Deze stop zal plaatsvinden gedurende de 72ste International Report of Thessalonica, van vrijdag 8 september tot zondag 16 september in kiosk 9.Samen met de officiele WCG games zijn er nog een paar andere cups/toernooien georganiseerd. NamelijkOfficial Games: CounterStrike Male, 5 vs 5 (PC) StarCraft: BroodWar, 1 vs 1 (PC) Project Gotham Racing 3, 1 vs 1 (xbox 360) Tournaments georganiseerd door WCG Hellas: CounterStrike Female Cup, 5 vs 5 (PC) Warcraft III: Frozen Throne DOTA, 3 vs 3 (PC) Dead Or Alive 4, 1 vs 1 (xbox 360) Pro Evolution Soccer 6, 1 vs 1 (xbox 360) Need For Speed: Carbon (PC) Voor het Female 5on5 zijn er 16 plaatsen en tot nu toe is het nog onbekend welke teams mee gaan doen.Wij wensen de meiden die aan dit toernooi meer gaan doen veel succes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.