In een eerder artikel lieten we weten dat de World Cyber Games kwalificatie finales eraan zouden komen. En vandaag zullen deze finales in Nederland gespeeld gaan worden. Dit vind plaats in de Off Corso in Rotterdam. Er word gestreden om een ticket voor de grote finale in Seattle, waar zo’n 500.000 dollar aan prijzengeld te winnen is. Wie doen er allemaal mee, en hoeveel finales zijn er ?!18 spelers zullen vandaag gaan strijden met totaal 7 finales! Deze spelers zullen zich keihard moeten bewijzen als ze de 1e of 2e plaats willen winnen! Bij al deze 18 finalisten zitten twee eerdere medaille winnaars bij van de WCG. Speler grubby heeft al eens eerder goud gewonnen in 2004 & in 2005 brons. De volgende medaille winnaar Steffan heeft vorig jaar brons weten te winnen bij het spel Need for Speed; carbon en wil het dit jaar net zo goed proberen te doen.Het programma voor vandaag zal zijn;[toggle=Lees verder]FIFA 2007:vnX vs FlopzieNeed for Speed: Carbon:Steffan vs Mastert0mGears of War:Quality Gaming vs Supreme GamingWarcraft III: The Frozen Throne:Grubby vs DeSnodeSnoDaardProject Gotham Racing 3:Handewasser vs VVV AgorisCommand & Conquer: Tiberium Wars:Arecal vs ToT)aRRR(Dead or Alive 4:Krye vs GlyxDe zaal zal al open zijn om 18:00, zodat iedereen zich nog kan voorbereiden op de spannende matches. De Finales zelf beginnen om 19:00, en wie nog zin heeft in een gezellige afterparty na afloop, kan blijven tot 01:00!Wil je hier graag nog bij zijn?De kaarten voor het evenement zijn gratis en te krijgen op de WCG website Wij wensen al deze 18 finalisten vandaag heel veel succes, en dat de beste mogen winnen![/toggle]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.