Vanaf 28 februari zal de nieuwste Sims 2 uitbreiding in de winkels liggen genaamd Vrije tijd. In deze uitbreiding staat vrije tijd centraal en kunnen je Sims verschillende hobby’s uitoefenen. Dat niet alleen ook zullen er nieuwe banen in het spel komen met bij elke van deze een nieuwe carrière beloning. Ook zullen er weer nieuwe voorwerpen en outfits verschijnen in deze uitbreiding. Op de offiele website van The Sims 2 worden er elke keer magazine s uitgegeven met daarin de nieuwe hobby’s uit deze uitbreiding. Wil je deze bekijken klik dan even hier.

wrote
Nieuwe gameplay-elementen verbonden aan hobby’s. Laat je Sims activiteiten ontdekken die ze helemaal te gek vinden! Ze kunnen deelnemen aan wedstrijden om prijzen en Simdollars te winnen, of ze kunnen hun hobby’s helemaal onder de knie proberen te krijgen, hun vaardigheden oefenen en verbeteren, en in een roes raken! Verrijk hun levens door voorwerpen te maken om te gebruiken of te verkopen, zoals aardewerk of auto’s. Met de nieuwe hobby’s kunnen ze zelfs vriendschappen versterken en geheime kavels vrijspelen.• – Nieuwe primaire wensmeter. Je Sims kunnen bijhouden hoe goed ze op weg zijn om hun levenswensen te vervullen, en speciale beloningen en interacties vrijspelen.• – Vijf nieuwe carrières met bijbehorende bevorderdingen. Oceanografen kunnen een karpervijver verdienen, entertainers kunnen hun eigen vip-ster krijgen, architecten kunnen gebruikmaken van hun eigen tekentafel, dansers kunnen een balletbarre verdienen en geheim agenten kunnen een oortje dragen.• – Gloednieuwe voorwerpen en outfits. De Sims 2 Vrije Tijd bevat nieuwe voorwerpen zoals een basket, pottenbakkerswiel, speeltafel, modulaire synthesizer en modeltreinbaan. Er zijn ook nieuwe outfits die bij de hobby’s en activiteiten van je Sims passen, waaronder een speciale outfit die is ontworpen en gemaakt door een speler van De Sims 2, die in productie zal worden genomen door H&M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.