Vanaf gisteren is voor Xbox360 eigenaren een demo van Bioshock ter beschikking gekomen. Bioschok is een first person shooter die een stap verder naar de toekomst gaat. Het spel speelt zich af in een stad onder water genaamd Rapture. Van oorsprong was deze stad een stad die perfect zou moeten zijn maar op het moment dat jij daar aankomt is van dat perfecte beeld niet veel meer terug te vinden. Overal waar je heen gaat kan er een gemuteerd persoon voor je staan.Het spel is niet alleen gebasseerd op schieten en lopen. Je krijgt namelijk gedurende het spel ook de beschikking over de verschillende krachten. Enkele hiervan zijn: vuurkracht ijskracht en electrische kracht.Eind deze maand moet ook de demo-versie voor de pc verkrijgbaar zijn. Dus voor de mensen die geen Xbox360 bezitten word het nog even wachten.Om je alvast warm te maken voor het spel hebben wij de trailer van het spel ook maar even geplaatst.[toggle=Bekijk de trailer]

[/toggle]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.