Er blijven weinig LAN parties over in Nederland. Zo volgt er na Drome en Netgamez weer een organisatie die een punt achter hun evenement zet. Deze keer is het Regroup die er een punt achter zet. Het evenement vind plaats op 6, 7 en 8 juni in Hardenberg. Het is natuurlijk goed nieuws dat er nog een LAN zal zijn, maar het is ook meteen jammer dat het de laatste versie van Regroup zal zijn. Op de website staat het volgende te lezen:

wrote
De voornaamste reden hiervoor is dat er binnen de organisatie te veel persoonlijke omstandigheden zijn veranderd, waardoor we de voor ons zo belangrijke Regroup kwaliteit in de toekomst niet langer kunnen garanderen.Zoals je zult begrijpen is dit voor ons als organisatie een hele zware en moeilijke beslissing geweest die ons allemaal diep heeft geraakt.Toch willen we voor onze trouwe bezoekers nog één keer een spetterend evenement neerzetten om zo, samen met jullie, de afronding van bijna 10 jaar Regroup te vieren. Het zal een beperkte, exclusieve editie worden in evenementenhal Hardenberg met plaats voor maximaal 450 deelnemers.

Er is dus maar plaats voor 450 mensen. De inschrijvingen openen op vrijdag 14 maart. Om hierbij aanwezig te zijn is het raadzaam je snel in te schrijven op de website van: Meer informatie zal nog volgen, we houden jullie op de hoogte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.