De Nederlandse website Gamer.nl houd zich regelmatig bezig met het schrijven van reviews. Vandaag hebben zij op hun website de review staan van Guildwars: Eye of North. Gezien dit spel bekend is bij genoeg mensen wil ik jullie deze review niet onthouden.
Wie had ooit kunnen denken dat een online role playing game waarvoor spelers niet maandelijks moeten betalen het zou kunnen uithouden naast een klepper als het immens populaire World of Warcraft? Ikzelf was bij de lancering van Guild Wars niet zo zeker dat het spel zou aanslaan, maar ArenaNet, de studio achter de game, heeft de laatste jaren duidelijk laten blijken dat alle twijfels aan de kant geschoven mogen worden: Guild Wars is, tot op de dag van vandaag, een succesformule geweest en het ziet ernaar uit dat dat nog een tijdje zo zal blijven. Rond het einde van deze maand zal Guild Wars: Eye of the North namelijk in de winkels liggen, de allereerste รฉchte expansie voor het spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.