Op de website van Netgamez is aangekondigt dat het komende event niet door zal gaan.Voor velen was dit de eerste grote LAN na de zomerbreak.. maar helaas dit zal dus op zich moeten laten wachten..[toggle=Hier vind je het volledige bericht]Tot onze grote spijt moeten wij jullie dit mededelen. Onderstaand persbericht geeft uitleg. Al betaalde toegangsgelden zijn / worden teruggestort, en we hopen snel een nieuw evenement aan te kunnen kondigen. Al weten we dat natuurlijk niet zeker.Groet,De volledige Netgamez Crew PersberichtNG07 Autumn Edition afgelastAmsterdam, 20 Augustus 2007Na 10 jaar activiteit ziet Netgamez zich genoodzaakt om voor de eerste maal in haar historie een van haar gamingevenementen af te lasten. Op het moment van publiceren zijn de al betaalde deelnemersgelden teruggestort en zijn de partners die al deelnamen aan het evenement ingelicht. Voornaamste reden voor het aflasten van het evenement is dat Netgamez de ambitie heeft om een beter en groter evenement neer te zetten en simpelweg niet de middelen en tijd heeft gevonden om dit voor het aankomende evenement te realiseren.Netgamez beseft al enige tijd dat de groei in de Nederlandse LAN- / Gaming- evenementen niet te vinden zal zijn in het groter maken van bestaande evenementen, maar eerder in het uitbouwen van deze evenementen naar festivals waar een breder publiek zich door aangesproken zal voelen. Netgamez heeft nog steeds vertrouwen in alle aspecten van het gamen; gamen als sport, gamen als entertainment en gamen als leermiddel. Wij blijven ons dan ook richten op de groei van gamen in het algemeen.De mensen achter Netgamez doen met pijn in hun hart deze aankondiging en willen benadrukken dat wij hard aan het werk zijn voor een comeback. Een evenement naar nieuw concept en uitvoering. Graag zouden wij onze vaste bezoekers bedanken voor hun trouwe deelname van de afgelopen 10! jaar en hopen wij deze mensen zeker op een nieuw evenement te mogen begroeten.[/toggle]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.