De Nederlandse party VVD heeft sinds vandaag hun eigen website game online staan.De VVD wil op deze manier de doelgroep “minder in politiek geïnteresseerde” benaderen.“Bij het ‘Red Nederland Spel’ is het de bedoeling om het torentje van Balkenende op het Binnenhof te beklimmen en onderweg zoveel mogelijk sleutels te verzamelen. Ondertussen bekogelen bewindslieden de speler met slechte plannen, die ontweken moeten worden. Eenmaal boven kunnen de sleutels gebruikt worden om de schatkist te sluiten die Wouter Bos aan het leegscheppen is. De speler die voor 1 januari 2008 de hoogste score heeft bereikt, ontvangt uit handen van Mark Rutte een TomTom One. Op deze datum wordt ook een tweede TomTom verloot onder de andere spelers in de top 10. “Wil je meer weten over de VVD campagne of het spel spelen en kans maken op een tom tom klik dan hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.