Op 10 juli 2007 liet Female Counter-Strike team Me-Ladies weten ermee op te houden. Op hun website staat een statement waarom ze ermee stoppen. Deze statement kun je ook hieronder vinden. De laatste members van Me-Ladies:[flag]nl[/flag] eSSieh[flag]nl[/flag] Topanga[flag]nl[/flag] Mel[flag]nl[/flag] Stitchi[flag]nl[/flag] Sharmayne[flag]nl[/flag] Lynsey[flag]nl[/flag] Nikita (inactief)[flag]nl[/flag] Mystique (manager)[flag]nl[/flag] Babsy (manager)Statement:Ruim 2 jaar geleden is Me-Ladies opnieuw gestart, met als doel toen der tijd naar het ESWC (2005) gaan. Het is toen gelukt toen we net een team rond hadden. Het ging om de ervaring, niet om iets te presteren, daar bestonden we te kort voor. Na het ESWC in 2005 besloten we er keihard aan te werken weer heen te kunnen gaan en proberen meer te bereiken. Vorig jaar na het ESWC (2006) besloten we als team zijnde nog een jaar door te gaan en weer een poging te wagen voor het ESWC (2007). Tijdens een spannende kwalificatie in mei 2007 versloeg Me-Ladies het andere female team in-w0nderland en mocht voor de 3e keer op rij naar het ESWC. Van tevoren is er hard getraind maar dit heeft niet mogen baten. De resultaten bleven uit.Voor het ESWC heeft Iris (Topanga) laten weten dat ze zou stoppen met het spelen bij Me-Ladies. Na 8 jaar competitief Counter-Strike vind ze het tijd om gezellig met vrienden te mixen en voor de lol te spelen. Spelers Michelle (Mel) en Rowenna (Stitchi) zullen na de zomer verder gaan studeren en zouden inactief gaan bij Me-Ladies. Wellicht dat zij in de toekomst nog een nieuw team zullen gaan starten met Sharmayne, maar dat zal dan meer voor de lol zijn en niet prestatie gericht. Speelster Esther gaat na de zomer naar het HBO en verwacht ook minder tijd te hebben om serieus in het team te zullen spelen. Er blijven op dat moment 2 speelsters achter Lynsey en Franka (Nikita) en ook nog mijn collega manager Jolanda (Mystique). Er zal dan een compleet nieuw team gevormd moeten worden om door te kunnen gaan met Me-Ladies.Me-Ladies is geen Me-Ladies zonder de eerder genoemde meiden en daarom is er besloten geen nieuw team te vormen.Aan de hand hiervan heb ik besloten dat het tijd word om te stoppen met Me-Ladies. Ik heb de afgelopen 2 jaar met veel plezier de dingen voor Me-Ladies geregeld en vind het jammer daarmee te stoppen, maar op een gegeven moment is de koek op. Ik wil de meiden bedanken voor hun inzet en wens hun veel succes met wat ze allemaal verder gaan doen in de toekomst.Wij willen de sponsoren heel erg bedanken voor hun support die wij hebben mogen ontvangen in de periode van ons bestaan. Bedankt voor de gear die wij hebben mogen ontvangen, de webhosting waar we gebruik van hebben mogen maken, de mogelijkheden om te kunnen bootcampen, de war/public/ventrilo server waar we gebruik van hebben kunnen maken en de financiële steun die wij hebben mogen ontvangen.Groetjes Patricia (Babsy)

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.