Voedselketen Mc Donalds wie we natuurlijk kennen van de Big Mac en de geweldig zoute frietjes steekt de beschuldigende vinger uit naar de game industrie.Mc Donalds zegt dat games spelen het geen is dat kinderen dik maakt. Kinderen zitten vaak stil met gamen en krijgen daardoor niet voldoende lichaamsbeweging. Als het kind daarna met pappa en mamma bij de mac gaat eten en hiervan een halve kilo aankomt dan is het niet de schuld van de vette hamburgers, frietjes die de fastfood keten serveert. Mc donalds zegt hierover het volgende.

wrote
‘Kinderen zitten thuis te gamen, terwijl ze vroeger alle energie uit zichzelf zouden rennen.’

Het klinkt alof Mc Donalds zich niet goed informeert. Want sinds de komst van de nintendo Wii met zijn sportieve games zijn er al veel kinderen afgevallen!Misschien toch maar meer salades in de koelkast?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.